Kom gjerne på besøk!

Vurderer du å søke barnehageplass hos oss, er du hjertelig velkommen på besøk for å se på barnehagen og stille oss de spørsmål du måtte ha. Vi ønsker å fortelle deg om alt det flotte arbeidet vi gjør!

Ta gjerne kontakt på forhånd, så vi kan sette av tid.

For å avtale besøk, ta kontakt med daglig leder:

Kirsten Heimstad Tangen
E-post: dl.tellusvegen@norlandia.com

Slik søker du barnehageplass
For å søke barnehageplass hos oss må søknaden først registreres hos Nes kommune. Neskollen Tellusvegen barnehage tilbyr primert 100 % plass, men har også noe deltid.

Søk barnehageplass hos oss her:

Søknadsfrist
Søknadsfristen for hovedopptak er 1. mars, men man kan søke barnehageplass hele året.

Felles barnehageopptak
Barnehagen vår er en av to Norlandia barnehager på Neskollen, Neskollen Melkevegen barnehage er den andre. Vi er to separate barnehager, men har felles barnehageopptak. Vi har et nært og fruktbart samarbeid mellom avdelingene og på tvers av husene, samt mye felles møtevirksomhet som gjør at vi drar nytte av hverandres kompetanse.

Se nettsiden til Neskollen Melkevegen barnehage her.

Ta gjerne kontakt med oss om du har noen spørsmål. Vi håper å høre fra deg!